.

.
CO JE NOVÉHO?

Jak prožít Silvestr bez následků? Jde to!

     Blíží se nám obávaný Silvestr a s ním přichází pití velkého množství alkoholu spojené s konzumací všeho co ještě není zelené (kromě Zelené :D ). Jak tento svátek přežít pokud si nechcete pokazit vaše pracně vydřené dosavadní výsledky?
    

      Jestliže se chcete podívat jaké následky pro vaše tělo má bujaré pití alkoholu, podívejte se na můj starší článek ve kterém vysvětluji co se přesně děje uvnitř, během běžného popíjení piva s kamarády. Kromě alkoholu je Silvestr i svátkem jídla a tahle kombinace dokáže parádně zmařit vaše úsilí za několik posledních dní.

    Jak tedy přežít tuto ,,dietní sebevraždu"? Máte tři možnosti a je jen na vás jakou obtížnost zvolíte :)

Budu hrdina! 
     Nejlepší volbou je samozřejmě udržet se na uzdě a zkrátka letošní Silvestr přežít ve střízlivém stavu s upraveným jídelníčkem tak, abyste se nepřejídali, ale ani nehladověli při oslavách do ranních hodin. Místo chlebíčků s pomazánkou a šunkovým salámem si přichystejte celozrnné bagety s vysokoprocentní drůbeží šunkou, místo brambůrků směs ořechů s rozinkami, fíky nebo sušenými meruňkami a hned máte o dost zdravější večer, který si můžete zároveň užít ;) Vaši přátelé vás jistě pochopí a pokud uvidí výsledky, ten pocit kdy vás pochválí je k nezaplacení!!! :)


Potřebuji si vyhodit z kopítka
     Pokud se bez alkoholu neobejdete, ale zároveň si nechcete totálně pokazit dosavadní výsledky, sáhněte raději po vinném střiku z bílého suchého vína. Několik sklenek tolik škody nenapáchá a vy se nebudete muset tolik přetvařovat až vaši opilí přátelé budou vytahovat historky, které střízlivý člověk nedokáže ocenit :) 


,,Na prasáka"
     A samozřejmě je tu možnost poslední a nejvíce srabácká. Upocení z fitka hodíte rychlou sprchu a vyrazíte na párty kde vypijete a sníte vše co potkáte a na pokraji žlučníkového záchvatu se v 6 ráno zhroutíte do postele. Následuje všemi oblíbený den, kdy všichni prosíme božstvo ve které nevěříme, aby nás zbavilo utrpení. O slovo se přihlásí vyprošťováky, chutě na sladké, tučné a celý den je v háji. Pak už jen můžete fňukat nad osobní váhou a koukat, jak se ručička posunula o 2 kg nahoru kvůli jednomu večeru. Není to škoda? :(

     
     Rozhodnutí je jenom na vás! I když je pokušení velké, pokud něčeho chcete dosáhnout, musíte mít pevnou vůli a vydržet. Napište mi do komentářů co plánujete na Silvestra, nebo mi zašlete fotky jak jste tento večer strávili na mou facebookovou stránku a ukažte ostatním, že právě vy na to máte!

     Jelikož se jedná o můj poslední článek v roce 2015 dovolte mi vám popřát vše nejlepší do roku dalšího a poděkovat vám za to, že se vracíte na můj blog a podporujete mě v další tvorbě. Rok 2015 byl pro mě vysvobozením ze světa nadváhy, tak ať se to povede v roce 2016 povede i vám!!!



5 komentářů: Zanechte komentář!

  1. No, hrdina se ze mě asi nestane. (protože by na mě celá banda přátel asi nepěkně koukala, kdybych místo slíbených jednohubek a chlebíčků dovalila fíky a kešu.) :D
    Každopádně i tak jsem se letos zařekla, že silvestr tolik nepropiju. Tak mi drž palce! :)
    A i tobě přeju krásný nový rok plný úspěchů, zdraví a elánu, spoustu fajn přátel a spoustu zážitků!
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si nakonec na hrdinu zahrál a celou noc jsem byl v práci. Jinak palce nahoru za tvojí snahu! :) Doufám že ti tenhle elán vydrží a že za chvíli se tu už budeš jenom chlubit výsledky! :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty bláho, na Silvestra v práci? Tak to se ti teda vážně klaním! .. No, nakonec jsem si teda něco málo dala, ale vážně jen málo, takže jsem na sebe pyšná! :D

    OdpovědětVymazat