.

.
CO JE NOVÉHO?

And the winner is...

     Čtrnáct dní uteklo jako voda a tak vám přináším vyhlášení mé první soutěže.


     Jedna věc mě během průběhu soutěže překvapila. Pravidla jsem nastavil tak, abych mi lidé nedávali odběr jenom proto, že je to v podmínkám účasti, ale proto, že chtějí. Ve výsledku mi přibylo 5 pravidelných čtenářů, z nichž se pouze 2 zapojili do soutěže. Přesně tak jak jsem chtěl! Né že bych byl držka lakomá a nepřál lidem výhru, ale věřím, že jsem vás zaujal a tak trošku mě hřeje u srdíčka ten pocit, že si jenom nekupuju čtenáře. Takže za to vám mockrát děkuji! 

     A teď již k samotnému vyhlášení. Původně jsem chtěl celý proces losování natočit a sestříhat pro vás nějaké to funny video, ale vzhledem k tomu, že se do mě opět naplno opřela chřipka, jsem rád, že vůbec dokážu sepsat těchto pár řádků. Tudíž jsem sáhl do osudí, ve kterém se nacházelo celkem 5 zájemců o můj balíček a štěstí padlo na Šárku K.! Gratuluji!


     Nezbývá mi než poděkovat všem zúčastněným a jen co se vyplazím z postele, vrhnu se na předávání ceny a psaní dalších mouder. Zároveň mě omluvte za tak krátký článek, navíc v mizerné kvalitě a v současné době sníženou aktivitu, ale zkrátka to prostě nejde. :/ Mrzí mě to, ale co naděláš... Díky za pochopení a budu se na vás těšit zase příště. ;)

8 komentářů: Zanechte komentář!

  1. Nechcem byť škodaradostná, ale kým máš horšiu aktivitu, aspoň si stihnem prečítať viac starších článkov. :D
    Ja som práve typ človeka, ktorý by aj chcel začať cvičiť, ale vždy, keď podľa nejakých lekcií začnem, nedokončím to. Nie preto, že by sa mi nechcelo, keď už som sa raz do toho pustila... ale som strašne slabý človek, nevládzem si ani fľašku/zaváraninu otvoriť a mám pocit, že všetky tie lekcie na nete idú strašne "zhurta". :D Ani nevravím o tom, že vždy pri cvičení som mala dojem, že robím všetky tam spomenuté chyby. ("Ak vás pri tomto tamto bolí toto, tak cvičíte zle" -> cvičím zle. :D )
    A páči sa mi, že ty tu máš práve hneď niekoľko článkov pre športové drevá ako som ja (máš tu aj dobré recepty), alebo dosť dobre píše aj Anetka zo zdravakrasna.blogspot.cz, takže konečne niekto, ďakujem. :D Mám pocit, že 80% fitness blogov absolútne nie je pre mňa. :D
    Už neviem, ako sa k tomu priprieť, aby mi to vydržalo, zapotím sa už len keď utekám na autobus. Nečítam tvoj blog dlho, ale som rada, že si mal tiež také zvláštne začiatky s cvičením, skúsenosti človeka mi povedia proste viac.
    Nemáš tu inak nejaký článok o strečingu? Alebo takto, nemal si s tým v začiatkoch problém? Ja milujem, keď nájdem lekcie s celkom fajn cvikmi, a vždy len tak na začiatku alebo na konci je tak nenápadne doplnené - "a nezabudnite na kvalitný strečing." Do mačky, čo mám vlastne akože robiť, čo to je kvalitný strečing? :D Vždycky som si len proste nejako natiahla svaly aby sa nepovedalo, ale moc to teda nepomáhalo. Vďaka. :)
    Inak, samozrejme, gratulácia výherkyni, keď už píšem pod takýto článok! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za koment, jsem rád že se ti moje tvorba líbí. Co se týče toho strečingu . Nikdy mě nanapadlo, že by vlastně tohle někdo nevěděl. Ze začátku jsem si představil klasickou rozcvičku ze základky a jel podle toho. Ale jak vidím, tak to asi podrobně sepíšu v dalším článku. Díky za námět ;)

      Vymazat
    2. Áno, tiež sa inšpirujem práve tou základkou, tak asi nie som až tak odveci... ale vidíš, aj takí ľudia existujú. :D Trochu mi ten strečing teda pomáha (niekedy som ho nerobila vôbec), ale asi by to mohlo byť aj lepšie... hm, možno by som len mohla dlhšie vydržať, ktovie? Španielska dedina. :D

      Vymazat
  2. výherkyni gratuluju a tobě zas k těm čtenářům! :) To dokáže zahřát u srdíčka, viď? :) .. Tohle právě na většině GA naprosto nesnáším.. když si je autor snaží "koupit". Stejně to nemá cenu, protože většina z nich odběr po skončení GA zase odhlásí. Takže k čemuto sakra?!!
    Jo! A brzo se uzdrav! Já musím zaklepat, ale tuhle zimu jsem byla marodná jen týden (což je u mě dost nezvyk). Tak ať zase brzo nazuješ běhací boty a nastartuješ rotoped! :)
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. No já právě tyhle umělotiny nechtěl, jelikož jsem docela „cíťa"a docela by mě ničilo vidět ty odběry ubývat. Kdo chtěl tak se zúčastnit mohl a bez násilí. ;)

      Vymazat
    2. To člověk ani nemusí bejt cíťa. Prostě stačí mít jen zdravej rozum ;D .. Ale chápu, že ty ubývající odběry trhaj srdíčko (berme s nadsázkou ;D) .. Ikdyž né každý ví, jak se takový odběr ruší! :D

      Vymazat
  3. Také mi ted ubyl odběr a já dva dny přemýšlela proč :D :D :D Jinak gratuluji vítězce až ted jsem si uvědomila, že jsem byla účastníkem a mohla bych zkontrolovat kdo to vlastně vyhrál :)

    OdpovědětVymazat