.

.
CO JE NOVÉHO?

Nový design blogu! ...už zase

     Aby se někdo nepolekal, že je na špatném webu, dávám dohromady tenhle úplně zbytečný...no, řekněme tomu „článek".


     Přichází nám léto a já si tak nějak řekl, že je čas na nový kabát. Modernější design, nové logo, pár nových funkcí, zkrátka vše proto, abychom se tu cítili jako doma!

     Vzhledem k tomu, že se změnila i celková velikost stránek, promiňte mi prosím, jestliže ve starších článcích zůstanou rozházené texty apod. Pokud časem najdu nějakou botu, opravím jí, ale do té doby mi je zkrátka budete muset bonzovat. ;)


     Takže dejme sbohem starému blogu a uvítejte ten nový, který tu doufám ještě dlouho zůstane!

     Určitě mi napište jak se vám změna líbí, nemůžu se dočkat!

13 komentářů: Zanechte komentář!

  1. Moc hezké. Líbí se mi :) Za mě palec nahoru. Já o redesignu taky uvažuji, ale zaboha se nemůžu rozhodnout, jestli by to v mém konkrétním případě byl krok vpřed, nebo vzad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jestli máš čas, tak do toho běž. ;) Šablonu si najdeš na webu a pak už si jí jen upravíš podle sebe (pokud se alespoň trošku vyznáš v kódech) :).

      Vymazat
    2. Já už ji testuji na testovacím blogu. Jen na tyhle věci nemám moc trpělivost a raději dělám texty, než se hrabat v kódech :-D

      Vymazat
    3. Na druhou stranu ti jdou ty texty perfektně! :)

      Vymazat
    4. Díky :) Blogosféra je plná inspirace na psaní :)

      Vymazat
  2. Já vás kluci obdivuju, já jsem sice holka, jeden by řekl, že to bude samá krajka ale změnit něco, na to nemám koule :D Krásný to máš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od čeho jsou kamarádi? :D Díky

      Vymazat
    2. To by bylo divný, Anet, kdybys měla koule :-P Takže je vše v největším pořádku :))

      Vymazat
  3. Skveeeeeeeely!!! Já ty minimalistický designy úplně fancy not, ale tohle je dokonalý, krásný kreativní logo (za to máš 100 bodů z deseti!) a ty fotky nahoře jsou tak pozitivní, super barvy aaaaaach! A že internetový feromony roznášim já :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako vážně? Já a online feromony? :D S tebou se pořád netroufám porovnat!!! :D

      Vymazat
    2. soustred se na ten ranked :D!

      Vymazat
  4. Já ti nevím... Nejsem si jist, jestli se se mi tento design líbí nebo ne. Na můj vkus je až příliš široký, ale to záhlavní se líbí. Upřímně, zvykl jsem si na ten starý design, ale co už... Jak říkáš, přichází léto a je čas na změny. Možná i můj blog projde nějakými úpravami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jasně, pokud máš menší monitor, lítáš očima sem a tam, ale alespoň můžu vkládat větší fotky a celkově mi to teď přijde takový v klidu a sjednocený.

      Vymazat