.

.
CO JE NOVÉHO?

Kde jsou nové články?

     Jak jste si mohli povšimnout, v poslední době je moje produktivita v psaní článků na bodu mrazu. Co se mi sakra stalo?! Rád bych vám to na následujících řádcích objasnil.


     Abych byl upřímný, poslední týdny dostávám od života pořádně na prdel. Zřejmě karmická odplata za ty hromady černých vtipů, kterým se tak rád směju. :D Takže kde začít? Nevím jak to máte vy, ale já když mám tvořit něco kreativního, musím být psychicky v pohodě, jinak ze sebe nedostanu ani pšouk. A to je právě ten kámen úrazu. První na řadu přišel můj rozbitý rotoped, který mi na pár dní přidal hromadu stresu kolem shánění náhradních dílů. Fajn, vyřešeno, opraveno, jezdím dál. Krátce na to začala řádit poctivá jarní chřipka a na pár dní mě prostě natlačila do postele. Sotva jsem se z ní vylízal, přišla rána největší. 

     Jelikož jsem studentem vysoké školy (asi jako polovina lidí v téhle zemi) a v tomhle semestru se chystám konečně dodělat bakaláře, můj plán byl takový, že si v květnu dodělám chybějící státnice, v červnu odevzdám bakalářskou práci, kterou v září obhájím a budu mít padla. Jednoduchý plán, na všechno mám dost času, jdu se tedy zapsat na zářijový termín obhajoby. Musím říct, že jsem docela čuměl, když mi slečna na přepážce oznámila, že zářijové termíny jsou čerstvě zrušené a kompletní bakalářskou práci musím odevzdat do 21.4.2016, abych mohl obhajovat v červenci. Asi nemusím zdůrazňovat, že nastala panika hraničící s mentálním kolapsem. Okamžitě jsem se tedy vydal za vedoucí své práce, abych jí objasnil situaci a začal ihned jednat. Mimochodem o zrušení obhajob ani ona sama neměla tušení (nejlepší škola EVER!) No a aby toho nebylo málo, tak za pár hodin mi přišel email, který mi milostivě oznamuje, že státnice jsou vypsané na 18.4.2016....

     Takže situace je následovná. Pokud nechci zahodit několik posledních let mého života, musím každý den pracovat od nevidim do nevidim na bakalářce, do toho se ještě naučit na státnice u kterých mám prokázat své nabyté znalosti a to vše v časovém úseku čtyř týdnů. Paráda. Tleskám si... 

     Mimochodem 18.4. mám narozeniny, takže fajn dárek! Kappa

     Moje nová denní rutina vypadá tedy tak, že jednu, dvě hodiny si nechávám na sport, jinak lítám pro kafe a celý den něco tvořím. Je tedy vcelku logické, že už mi nezbývá moc energie na psaní článků pro vás. Je mi to moc líto, jelikož je to něco, co mě dost baví a určitě v tom chci pokračovat, ale za současných podmínek to prostě nedávám. 


     Samozřejmě vám sem můžu cpát články, které vypotím pod tlakem, ale vím, že by neměli takovou kvalitu jakou bych chtěl, z čehož bych neměl radost a ve finále by mi to přidělávalo akorát další nervy, kterých mám teď opravdu hafo! Kašlu na kvantitu a nehodlám si honit čísla sledovanosti za každou cenu. Raději budu psát za měsíc pro pět lidí, kteří na mě počkají a mají o mou tvorbu vážně zájem, než abych vypouštěl srágory, které mi sem natáhnou 500 lidí za den, ale budou číst o ničem.

     Neříkám, že se psaním na další týdny končím, jen jsem vám chtěl trochu objasnit situaci a vysvětlit proč najednou nevychází tři články za týden, jak tomu bylo předtím. Možná se tu nějaký ten článek objeví, možná ne. Uvidím jak na tom v dalších dnech budu a pokud dostanu chuť na nějaké to písálkování, určitě se s vámi podělím. 

     Děkuji všem, kteří se mnou zůstávají a chápou co se kolem mě děje. Stále mi od vás chodí zprávy a komentáře, za které jsem neskutečně rád a alespoň mám nějaké to odreagování. ;) Mějte se hezky a užijte si Velikonoce!

5 komentářů: Zanechte komentář!

  1. Vím, že budeš mít hromadu práce, ale i tobě přeji Veselé Velikonoce. Já bych na tvém místě asi dělal to samé. Radši si zajistit budoucnost, než se zaobírat blogem. Logické... Tak či tak, rovněž ti přeji hodně štěstí s tou bakalářskou prací.

    OdpovědětVymazat
  2. Držím ti palečky u státnic a hlevně u Bakalářky.
    Já si na tvoje články ráda počkám.
    Měj se hezky a žádný stres. To dáš já ti věřím.
    Majdalenka

    OdpovědětVymazat
  3. Drž se, to dáš :) Můj muž potil na státnice (doktorát) v době mého plného rozpuku (9měsíc těhotenství, první syn s nástupem do první třídy). Následně dřívější porod, vstávání, nevyspání, hormonama rozbouřená žena :D Takže jim to tam naper, ty ještě budou koukat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Uf, na tvojom mieste by ma z toho asi tiež postihla ľahšia forma infarktu, neznášam zmeny plánov. Prajem teda veľa síl, nech sa ti všetko podarí úspešne dokončiť, venuj sa tomu a pokojne sa na blog vráť až potom, počkáme. :))

    OdpovědětVymazat