.

.
CO JE NOVÉHO?

Soutěž o hodnotný balíček!

     Páni a dámové, sami jste si mohli všimnout, že v posledních dnech jsme překonali hranici 10 000 zobrazení! Jééj! Dostal jsem tak perfektní příležitost abych vám rozdal nějaké ty dárečky!


     Delší dobu jsem přemýšlel, že bych pro vás, mé čtenáře, připravil nějakou tu soutěž. Díky tomuto milníku bych vás chtěl odměnit za všechny ty super komentáře a hromady dotazů, které neustále přicházejí a které zbožňuju a jsou pro mě hlavní motivací proč psát dál!

     Jelikož většina blogů se dnes věnuje beaty tématům, rozdávat vám krémíčky mi přijde zbytečně ohrané, neoriginální a k mé tématice naprosto se nehodící. Po chvilce uvažování jsem se rozhodl, že pro vás vytvořím takový „Stay FIT balíček", který by vám mohl pomoct trochu se zamyslet a uvědomit si, že nepotřebujete mít tisícovky pod polštářem, abyste změnili svůj životní styl a zároveň vás trochu popostrčit do začátku.

     Co tedy přesně balíček obsahuje? 


     Jako první tu mám pánské funkční triko na cvičení, s motivem Iron Mana a to ve velikosti M. Pokud ho sami nevyužijete, máte alespoň dárek pro přítele nebo mladšího brášku, kteří ho jistě uvítají!


     Další položkou je svítící/blikací páska, kterou využijete nejen při venkovním sportování, ale jelikož od letošního roku musíte po setmění nosit reflexní prvky, určitě si tato páska najde uplatnění u každého. ;)


     Pro fanoušky domácího cvičení jsem vybral primitivní, ale více než účinnou cvičební pomůcku. Takové švihadlo je skvělou volbou na uvolnění, protažení či velmi účinné aerobní cvičení. Abych vám ukázal, že takové hopsání může být super makačka, vybral jsem jedno z mnoha videí na Youtube. :)


 

     No a jelikož po pořádné dřině musí přijít odměna, mám tu pro vás nějaké to zdravé mlsání v podobě vysokoprocentní čokolády a oříškovo - ovocné směsi. ;)


Celková hodnota tohoto balíčku se pohybuje kolem 500,- Kč, takže si myslím, že je o co hrát!

Pravidla soutěže


     Přidání se do pravidelných čtenářů, like na fanpage, sdílení příspěvku, to jsou běžné podmínky, které si klade většina blogerů a blogerek. Já od vás nic takového nechci! Proč bych vás měl nutit odebírat mé příspěvky, když o ně ve skutečnosti nebudete mít zájem? Jediné čeho bych dosáhl by bylo pozdější stažení vašeho odběru a to by mě mrzelo a zkrátka to takhle nechci. 

     Na druhou stranu nechci ukřivdit svým stávajícím fanouškům a proto každý kdo bude mezi pravidelnými čtenáři během losování, dostane trojnásobnou šanci na výhru! Myslím, že takhle to bude pro obě strany fér. Pokud se vám můj blog zalíbí a budete se chtít přidat, budiž, ale můžete vyhrát i bez toho. ;)

     Jedinou podmínku, kterou musíte ovšem splnit, je dohledat správnou odpověď na soutěžní otázku: Co bylo mou hlavní motivací pro zhubnutí? Odpověď, kterou najdete v některých mých článcích, zasílejte pomocí kontaktního formuláře v postranním panelu. Pokud jste pravidelným čtenářem, zároveň připojte vaše jméno, ať vím o koho jde a mohu mu zvýšit šance. 

     Hlavně nepiště odpověď do komentářů, ať nepokazíte lov ostatním a místo toho mi napište jak se vám ceny a pravidla soutěže líbí, či nelíbí. Jsem zvědavý na vaše reakce. ;) 

    Soutěž poběží až do půlnoci 9.3.2015 a vítěze náhodně vylosuji následující den. Všem zúčastněným děkuji a přeji hodně štěstí!!! 

4 komentáře: Zanechte komentář!

  1. Tohle je nej :D Prohledávat blog, nedávno jsem prohledávala Lamičův a hledala šotka, pak mě to zaseklo na pár večerů u článků.. :) Dneska už večerní plán mám ale protože mě především nadchl druh výhry, jakožto sportujícího a tričko by mi beztak šlo :D Moc ráda se zůčastním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak hodně štěstí! Nikomu nenadržuji, takže je vše ve hvězdách. :D Jsem rád, že se ti soutěž líbí!

      Vymazat
  2. Uf konečně jsem se dostala k prohrabkávání článků :)

    OdpovědětVymazat