.

.
CO JE NOVÉHO?

Spalovače tuků. Fungují?

     Sotva otevřete internet, všude jsou jen prášky na hubnutí nebo náplasti na zvětšení penisu, ale funguje vlastně něco z toho?



     Když jsem s hubnutím začínal, chtěl jsem si trošku přilepšit a použít nějaký ten spalovač tuků. Bylo mi jasné, že to co reklamy slibují nebude úplně pravda, ale pořád to mohlo mít nějaký logický základ. Vrhnul jsem se tedy do výzkumu a vybral jsem si Carnitine 100.000, který nesliboval žádné zázračné účinky, ale tak nějak jsem věděl, že pokud pojedu na plno, pomůže mi.

     Na rovinu vám říkám, že žádná kouzelná tabletka nebo masážní přístroj co vám vyklepe břišáky u televize s pivem v ruce prostě neexistuje. Na obalu Carnitinu se dočtete, že podporuje spalování tuků, zlepšuje regeneraci a zmírňuje únavu. Za sebe můžu říct, že splnil vše co jsem očekával. Pokud se hýbete a dodržuje jídelníček, můžou vám tyhle přípravky nepatrně pomoct v dalším úspěchu. Matně si vzpomínám, že kdysi běhala v televizi reklama na prášky, které tvrdily: „Zhubněte dva kilogramy, třetí zhubneme za Vás." To už je realitě daleko blíž.
Jaké jsou tedy účinky spalovače? 
     Podle návodu jsem do sebe kopnul „malého panáka" půl hodiny před cvičením a opravdu jsem po chvíli cítil jak se mi zrychluje srdeční tep a měl jsem nutkání to vyběhat. Prostě něco jako když si kafe místo vody zalijete Red Bullem. Vyběhl jsem ven a skutečně jsem po návratu nebyl vůbec unavený a hlavně mě nic nebolelo, což pro mě jako pro začátečníka bylo super. Váha šla samozřejmě dolů a já tak sundaval dvě kila za týden, což je docela fofr. Nutno podotknout, že bez Jo-jo efektu, jak se všichni okolo mě báli.

     Nedokážu vám říct na kolik procent je to skutečný efekt a nakolik placebo, ale můžu s jistotou prohlásit jednu věc. Když si koupíte flaštičku za pět stovek a kopnete do sebe panáka, je vám sakra líto zůstat ležet na gauči, nechat ty prachy prostě vyšumět a prostě vás to vytlačí ven. Zároveň se na obalu dočtete, že Carnitine nebude účinkovat, pokud nebudete dodržovat jídelníček, takže vás navíc donutí hlídat si jídlo. Prostě začarovaný kruh, kterému stačí uvěřit a držet se v jeho mantinelech. ;)

     Ať je to jak chce, mě to ven dostalo a dost mi to podpořilo psychiku v začátcích. I když se mi nechtělo nic dělat, tak jsem se doplazil k tý flašce, napil se a pak už jsem prostě MUSEL jít ven. A to mi za ty peníze rozhodně stálo! ;)

1 komentář: Zanechte komentář!

  1. Jestli chcete zhubnout, tak cvičte a upravte si jídelníček. tyto chemické rádoby hubnoucí tablety jsou jenom lapače peněz. To je lepší si koupit přírodní doplňky stravy, které dodají tělu potřebné živiny, jako zelený ječmen chlorellu, Krupa Kratom a ne, že tělo ještě víc vysají. Pak se není čemu divit, že tělo zadržuje vodu a tuky.

    OdpovědětVymazat