.

.
CO JE NOVÉHO?

Video, které mě dostalo do kolen. High-tech bulimičky

     Chcete zhubnout, ale nedokážete se přestat futrovat vším co potkáte? Staňte se high-tech bulimičkou 21. století! Takhle nějak by mohl znít reklamní slogan na tuhle věcičku.



     Pomocí chirurgie a plastiky si dneska můžete pomoct z obezity celkem snadno. Důkazem je tenhle, řekněme zajímavý způsob, jak shodit nějaký to kilo. O co že jde? Prostě si necháte do žaludku voperovat trubičku, pomocí které si do něj naženete vodu, zředíte s ní jídlo a pak si sami vypumpujete třetinu obsahu rovnou do záchodu. No prostě super věc, kterou chce každý z nás dělat šestkrát denně! Nutno podotknout, že i když se to tváří jako dokonalé řešení, které vás zázračně vyléčí, pořád to tak trochu zavání bulimií. Akorát bez těch prstů v krku a zvuků co vydává srnec v době páření. 

     Pro silnější povahy přikládám video, kde nám paní všechno ukáže. Ale musím vás upozornit, že to není nic moc pěknýho, takže nekoukat při jídle. Nebo po jídle. Nebo plánujete-li ještě někdy něco jíst. :D 


     Dojde vám, že tenhle postup asi nebudete vyhledávat pokud máte deset kilo navíc a potřebujete se narvat do šatů, bot nebo vašich oblíbených náušnic, ale používá se spíš v těch případech, kdy vám hasiči musí vysekat díru do zdi, abyste se vůbec dostali z bytu. Když už teda nemáte jinou možnost a víte, že sami na to už prostě nestačíte, uchýlíte se k chirurgické cestě. Dneska se můžete rozhodnout mezi tím, jestli si necháte žaludek podvázat nebo pumpovat. No za mě teda vede podvázání. 

     Nejen já, ale i spousta odborníků si myslí, že tu máme spíš zaděláno na další poruchy příjmu potravy. Neumím si dost dobře představit, jak holka zhubne sto kilo tímhle způsobem a pak si řekne: „Fajn, už jsem v cajku.", vytáhne brčko a začne žít normálně. Taková věc už člověku dokáže udělat bordel v hlavě a a už nějakej ten pátek víme, že bulimie nebo anorexie není žádná sranda. 

     Vynálezce si ale stojí za svým a snaží se nám samozřejmě dokázat, jak je tahle metoda super a hrozně sluníčková a má proto řadu pádných argumentů.
Díky tomuto systému začnete mnohem více přemýšlet nad výběrem jídla. 
     Jasně. Zkusili jste totiž někdy vepřový steak procpat brčkem? Takže si radši dáte salát. Nebo jogurt. Pro sichr.
Budete si jídlo plánovat a nebudete jíst jen tak kdykoliv máte chuť. 
     Ono vypouštět si žaludek někam do příkopu u silnice není úplně politicky korektní, takže si naplánujete jídlo za tři hodiny od toho posledního a v klidu se zavřete někde do kabinky.
Naučíte se jídlo pořádně rozžvýkat a sníst ho v klidu. 
     Pokud to neuděláte, ucpe se vám brčko a budete to muset dělat tou starou cestou. Prstovou cestou...
     Pokud se tohle fakt chytne, může za pár let vypadat vnitřek holčičí kabelky nějak takhle: Telefon, diář, klíče, make-up, odsávačka a občas i nějaký ten gáblík dvacet minut po konzumaci. Hlavně že budeme všichni hubený jak ty retušovaný mrchy z časopisů!

Co si myslíte vy? Líbí se vám tahle metoda nebo se vám zdá přinejmenším pochybná? Já se přiznám, že by mi vadilo to šťouchání do páteře při každém zavazování bot. :D

8 komentářů: Zanechte komentář!

  1. Wow, tak to je brutální :D A dost nechutný teda, fuj, nechápu, že to někdo hrdě používá a hlavně nechápu toho doktora, kterej říká, že je to nejlepší způsob jak změnit svůj vztah k jídlu :D Tohle je fakt všechno jen ne zdravý a hlavně další zkratka ke štíhlé postavě pro lidi bez vůle a odhodlání. Taky se občas přežeru a nemám nejzdravější vztah k jídlu obecně, ale tohle je teda hnus :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak říkám, když se zamyslíš, tak pro ty krizový případy je to jedna z krajních možností, ale pro normálního člověka je to samozřejmě pořádná prasárna. :D Radši si půjdu zaběhat.

      Vymazat
  2. Dobrej úlet tedy. Jk vždy říkal muž (chemik) mám v práci preparát, po kterém sudnáš za týden i 20kilo, nežádoucí účinky jsou jen extrémní křeče, průjmy, horečky kolem 40 a další příjemnosti a někdy i smrt. Prý až s podivem se u nich našla kolegyně, která to opravdu chtěla zkoušet.

    OdpovědětVymazat
  3. Och bože, normálne nemám slov. Toto je presne jeden z prípadov, kedy ľudia neriešia príčinu (ktorá je v prípade obezity väčšinou v hlave), iba samotný následok. Je to niečo hrozné, pevne verím, že k takejto pomoci sa ľudia uchýlia len v krajných prípadoch.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš, pořád je to problém v hlavě. Fakt si nedokážu představit, že najednou ten člověk začne jíst zdravě a tu váhu si udrží...

      Vymazat
  4. Velebnosti, budu blejt! (I když, v tomhle případě raději ne :D )
    To není ani možné... Bože, Kriste, panenko Maria a já nevím kdo (Alláha volat nebudu xD)
    Co to má bejt? Mám pocit, že něco takovýho používá moje setra, ale ta si zase vypumpuje mozek :D
    No nic, já bych si tohle nikam vážně nedokázala strčit. To má paní v břiše ďouru pořád?
    Jako za to by měli dostat nějakou nobelovku "Kravina roku 2016)
    Teď jenom co je nebezpečnější. Pověstné prsty v krku, nebo gábl v žaludku?
    No, jinak samozřejmě krásný článek,
    GMIRF.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěl jsem ze začátku sepsat čistě hejtovací článek, ale když jsem si o tom něco početl, jistý výhody to má. Ale jak píšu, nemyslim si, že pani bude schopná to brčko po 2 letech vyndat a fungovat normálně. A ano, ďouru tam má pořád. :D

      Vymazat