.

.
CO JE NOVÉHO?

Jsem zpět!

     Páni a dámové, pět týdnů uteklo jako voda (nebo alespoň pro mě) a konečně můžu ohlásit svůj návrat do blogosféry!


     Je to přibližně pět týdnů, co se tu objevil poslední článek, ve kterém jsem vám nastínil svou aktuální situaci. Zkrácený termín bakalářské práce a do toho napasované státnice. Jak to tedy všechno dopadlo?

     Abych všechno stihl včas, nastavil jsem si pracovní dobu od 8 do 22, vyřadil volno o víkendech a v posledních dnech už jsem ani neměl čas na nějaký ten sport. Limit odevzdání 10:00, můj čas odevzdání 9:59, takže vám asi nemusím zdůrazňovat jak MOC to bylo na hraně! :D Mezitím jsem si odběhl napsat státnice, na které prostě nebyl čas se učit a já se šel prostě podepsat s tím, že co vím z hlavy, to napíšu, YOLO! Výsledek? K mému údivu, za 2! Tak snad nejsem takový pako. ;) 

     Jen tak pro zajímavost, moje bakalářská práce nesla název: Stavební úpravy a změna využití hospodářského objektu (vepřín) na víceúčelový objekt pro bydlení a dílnu. Spousta písmenek, které pravděpodobně nikomu z vás nic neřeknou, ale v podstatě to znamená, že jsem napsal 60 stránek textu a narýsoval 21 takovýchto čmáranic. ;) 


     To by bylo shrnutí pro ty zvědavější z vás a ostatním se omlouvám za spam. Momentálně jsem rád za ten volný čas, který konečně mám, nabírám síly a ztracenou kondici. Když zrovna nesněží, snažím se provětrávat inline brusle a pomalu se připravuji na Cyklotulák a jeho nejdelší trasu (cca 70km), který se kvapem blíží!


     A co se bude dít na blogu dál? To nechám na vás! Máte nějaké otázky, se kterými si nevíte rady? Šup sem s nimi a já se vám je pokusím zodpovědět. ;) Je mi jasné, že spousta z vás na mě zapomnělo a tak je na čase to trochu rozproudit! 

    

2 komentáře: Zanechte komentář!

  1. Já jsem nezapomněl a je super, že ses vrátil! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jupiiii:)) ja jsem na tebe myslela porad, jak se asi mas, no a taky ctu tvoje clanky abych vedela kdy a co mam jist :D :) mam z tebe radost, dvojka je perfektni, teda ne ze by na znamkach nejak zalezelo :D, ale chapu ze ze sebe mas urcite super pocit:))) jsi sikovnej Tome:)

    OdpovědětVymazat