.

.
CO JE NOVÉHO?

Sobotní fotočlánek: Našel jsem koně!

     V mých článcích vám pořád cpu ať jezdíte na kole a jak je to super efektivní a bla bla bla... Jde hlavně o to, že je to prostě super relax a kolikrát můžete najít dost zajímavých věcí. Využil jsem volné sobotní odpoledne a nafotil pro vás, jak vypadá taková moje klasická projížďka.

   
     Nemyslím si, že bych se k dnešnímu článku musel nějak extra rozepisovat, proto vám úvodem prozradím, že vše je focené ve Středočeském kraji v okolí provařeného slavného, Babišova Čapího hnízda.



     Když vytáhnu kolo, většinou nepřemýšlím nad tím kam pojedu nebo kolik kilometrů si dneska dám. Prostě dojedu na první křižovatku a rozhodnu se, jestli doprava nebo doleva. Tak to udělám i na dalších třiceti a když mám pocit, že by to mohlo stačit, koukám po cedulích odkazující na města a vesničky které jsou blízko toho mého zapadákova odkud jsem vyjel. Musím zaklepat, ještě jsem se neztratil! :D A tak prostě šmíruju lidi jak si vlastně žijou (někdo tomu říká kochání se krajinou) a projíždím všechny cesty a stezky co najdu. 





     Právě v sobotu jsem takhle odbočil na jednu malou polní cestu a po několika desítkách metrech přede mnou stály koně. Jezdil jsem kolem nich docela často, ale až teď jsem si jich všiml. Uprostřed polí, malá ohrada s přístřeškem a v ní tihle dva krasavci. Dělám pár fotek a frčim dál!




     Jak si tak jedu s hlavou sklopenou, zaslechni řev motoru a nade mnou se prohání spousta letadel a dost z nich jsou větroně. To jsou ty dvě malé šmouhy dole na fotce! :D 
  

     Když už jsem byl kousek od letiště, tak si říkám, že se na ně taky dojedu podívat z blízka.



     Z letiště rovnou domů, kde na mě čekala jedna z prvních jarních grilovaček a já tak konečně zase oprášil tenhle super set, který nám přinesl Ježíšek! (Táhni Santo!) :D 


     Ano, zhřešil jsem.... Skoro po roce jsem do sebe napral tuhle grilovanou vepřovou krkovičku. Šmarja, jak to bylo dobrý! No nic, v rámci prasečáku (cheat day) to mám povolený! :D

     
     Ve společnosti tohohle prcka, jsme to všechno zbouchali, zafandili při hokeji a suprově jsme tak zakončili tenhle krásnej sobotní den.
     

     Ono je totiž někdy fakt super vypadnout, nechat všechno za sebou a prostě si jet vyčistit hlavu. Když jsem takhle sám v přírodě, mám dost času si to v hlavě srovnat, perfektně se uklidnit a prostě si vyflusnout od toho všeho zmatku kolem. A když k tomu navíc lezou špeky pryč, tak proč to nedělat, že? :D 
   
A jak vypadal váš víkend?


11 komentářů: Zanechte komentář!

  1. Jakej krásnej ryzáček a hnědáček :) fotky jsou super, ta řepka je prostě kouzelná a sluší ti to na tý fotce:)) a děláš mi chutě s grilovačkou, to se smí, při hubnutí? :D :D. Jinak musim říct, že se to z toho novýho světlýho designu čte daleko líp a celkově to působí tak pozitivnějc. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji :) Ta řepka je sice krásná, ale ten smrad už zas takový kouzlo nemá :D

      Vymazat
  2. Já teda kolo bytostně nesnášim :D ale mám ráda tyhle výpravičky "do neznáma", nejčastějc při běhání. A když se mi poštěstí tak na hřbetu koně :))
    Taky jsem až teď zpozorovala, že běhám kolem koní. Už asi pětkrát jsem běžela kolem takovýho polorozpadlýho baráčku v lese, ale až teď se na mě přišly podívat až k plotu :D
    S řepku souhlasim, je sice krásná, ale pekelně mě z toho štípou oči a lechtá v nose. :D
    Jinak naše fandění v hokeji vypadalo dost podobně. Rozpálili jsme gril, ven vyvedli z okna monitor a bylo! :)
    A design super, vypadá fajn a hlavně se z něj pohodlně čte. Paráda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak píšeš o tom monitoru, tak se mi vybavilo jak jsme fandili asi 2 roky zpátky. Našel jsem dlouhý kabel na anténu, vytáhli jsme ven televizi z obýváku a svolali půlku vesnice. Teď mám radost že nejsem sám kdo tyhle nápady má! :D

      Vymazat
    2. Super! :D No u nás se naštěstí neseběhl ani kousek ulice. Ale pár čumilů nám na pár sekund zírali přes plot a dva sousedi vracející se z práce nebo odkud se nadšeně zeptali na skóre :D

      Vymazat
  3. Já rovněž miluji výpravy "do neznáma", ale také dávám přednost běhání. Jinak - WOW! Ty fotky jsou boží! Také jsem byl v sobotu na menší procházce, ale domů jsem si přitáhl ohromnou alergii z řepky. To je však irelevantní. Jak jsem říkal, fotky jsou nádherný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alergie taky za dobře. :D Jinak tohle jsem všechno fotil mobilem a jen si pohrál s barvami a kontrastem v počítači. Čekal jsem větší průser, ale jde to. :)

      Vymazat
    2. Čekal si větší průser? Foceno mobilem? Vždyť to vypadá jako kdyby si to fotil zrcadlovkou! Úprava se ti velmi povedla. :)

      Vymazat
    3. Díky, ale vím, že umím o dost lepší. Časem se k tomu určitě dostanu ;)

      Vymazat
  4. Ty fotky jsou tak krásné, že bych se hned sbalila a šla na výlet :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se vždycky nechám vyhecovat když vidím co zažívají ostatní a kde všude byli. Bohužel letošní prázky mám diky úrazu omezený, tak musím jen zírat na ty fotky :)

      Vymazat