.

.
CO JE NOVÉHO?

Nový design a nová adresa blogu!

     Jak se nám blog rozrůstá, bylo potřeba udělat pár změn. Na pár hodin jsem si sedl k Photoshopu a dal jsem jich pár dohromady. Dnešní článek vás jimi v rychlosti provede ;)



      Největší změnou v oblasti designu, je vytvoření nového loga a hlavičky stránky, které tak nahradilo předchozí nápis.

     Pod touto hlavičkou najdete nové, přehledné Menu, díky kterému se snadno zorientujete už v poměrně slušné databázi článků :) .


     Pokud se nechcete zdržovat prohledáváním, můžete jednoduše využít vyhledávací pole, které jsem umístil do pravého horního rohu. Vše potřebné byste tak měli nalézt během pár sekund.


     Poslední změnou je vytvoření kontaktního formuláře, který bude sloužit jako nejjednodušší způsob komunikace se mnou, nebo jako možnost pro ty stydlivější z vás ;). Chápu, že ne každý se chce svěřovat v komentářích a "ztrapňovat se" někde na internetu. Já byl také takový ;)

     Poslední změnou je zakoupení vlastní domény! Tudíž ode dneška můj blog najdete na adrese www.thsvet.cz !!! :D

     Určitě mi napište jak se vám nový vzhled líbí, či nelíbí a které funkce vám tu ještě scházejí. Nové logo dostala i má facebooková stránka, tak se na ní mrkněte ;). Budu se těšit na vaše komentáře!

3 komentáře: Zanechte komentář!

  1. Hoj, myslím, že to je krok správným směrem. Design je teď lepší a hlavně vlastní doména má svou sílu, i pro vyhledávače. Ať se daří i nadále.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ale rozhodně nejsem na 100% spokojený. Pořád mám VELKÝ prostor pro zlepšování ;)

      Vymazat