.

.
CO JE NOVÉHO?

Vítejte na mém blogu!

O čem že vlastně tento blog bude?

     Inu, jsem 23-letý student s hlavou plnou myšlenek, které potřebuje někde vypustit.


     Studuji a tedy i většinu času trávím v Českých Budějovicích. Tohle město si mě získalo svojí domáckou atmosférou "velké vesnice" a pohodovým prostředím.

     Mezi moje zájmy patří filmy, počítačové hry, knihy, cestování a v poslední době zdravá strava a pohyb. Po několika letech lenošení jsem si uvědomil, že holky na kulatý kluky neletí a že bych měl se sebou začít něco dělat. Obul jsem se do toho, dokázal jsem kompletně překopat svůj dosavadní flákačský život a rád bych tyto zkušenosti předal dál. Tudíž zde naleznete články o mých zážitcích, recenzích na různá díla a nějaké ty recepty a návody na shození pár kil (ty se vždycky hodí, že? ;) )


     Aby můj první příspěvek nebyl tak suchý, probral jsem telefon a vybral obrázek který vidíte nahoře. Tuto fotku jsem pořídil při mé poslední projížďce na kole. Trošku se mi povedlo zabloudit v lese a poté následovalo neskutečné peklo v podobě stoupání do kopce skrz polní cesty. Po hodině funění jsem se ocitl na vrcholku a odměnou mi byl pohled na krásné údolí ve kterém žiji a tím pádem i nové pozadí na plochu počítače. A přesně kvůli těmto odměnám mi stojí za to se občas nadřít.

     Právě takové zážitky bych chtěl s vámi sdílet a budu rád za každý komentář :)

7 komentářů: Zanechte komentář!

  1. To cemu se na blogu chces venovat, me zaujalo :-) snad sem jeste zavitam. Jinak hodne stesti do zacatku;-)
    Www.fantasyalatriel.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Občas sú tie najjednoduchšie odmeny tým najlepším čo človek môže za svoju námahu dostať.. Krásny úvodný článok a nádherná príroda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš krásný blog! Jsem ráda, že znám dalšího kluka, který bloguje a není to blog o módě (to se dá nazvat napůl holčičím blogem, to mě fakt nezajímá :-D). Jen pokud bych mohla takový kosmetický detail, asi bych změnila písmo, protože se tohle trošku hůř čte :/. Třeba Verdana, Arial nebo i Courier New nejsou špatná písma:-). Jinak na jihu Čech to naprosto miluju, zbožňuju Budějce a Krumlov, kde jsem byla nespočetněkrát ať už s rodinou, s koňma nebo na závodech s karate. Máš super blog, koukej v něm pokračovat! :))).
    Dede

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, konečně nějaká kritika! :D Nad fontem jsem již uvažoval a konečně si mě nakopla ke změně. Teď už je to lepší ;) . Budu se těšit na tvoje další komentáře.

      Vymazat
    2. Neber to jako kritiku, spíš jako přátelskou radu :-) Kdykoliv bys s něčím potřeboval poradit, budu ráda, když se ozveš! :)) A opravdu se to teď čte líp. :-)

      Vymazat
  4. hodně štěstí s blogem :)) a krásnou návštěvnost ti přeji :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc, vážím si každého vašeho povzbuzujícího komentáře :)

      Vymazat